Необходимостта от ортодонтско лечение може да възникне на всяка възраст.

Навременната грижа, освен че носи визуална естетика, помага да бъдат избегнати и преодолени проблеми, свързани с долночелюстната става, неправилното натоварване на зъбите при дъвчене и/или неравномерното им изтриване. Ясно съзнавайки важността на ортодонтското лечение за визията и здравето, екипът на Bgorto има за своя мисия да предостави достъпни услуги за всички пациенти, съобразени с индивидуалните им нужди.

Качественото ортодонтско лечение не трябва да е зависимо от социалния статус и не бива да бъде привилегия за малцина. Можете да се възползвате от необходимите ви консултация и лечение на осезаемо по-достъпни цени и с висок клас материали и качество по време на провеждания от нас ексклузивен теоретико-практичен курс за подготовка на лекари по дентална медицина за извършване на профилактика, диагностика и лечение на зъбно-челюстни деформации във всичките им фази. Ортодонтското лечение ще ви бъде извършено под прякото наблюдение на рехабилитирани лица с необходимите качество, отговорност и цялост. Резултатът от лечението е хармонична и функционално подредена усмивка, която няма потенциала да създаде бъдещи здравословни проблеми – следствие от неправилно натоварване на стави и зъби.

Като пациенти ще имате възможност да се възползвате от предимствата на ортодонтското лечение, състоящи се не само в красива усмивка, но и в подобрено здраве, както и от нови теҳники за лечение, самолигиращи се брекети, алайнери, включени в програмата на курса, на достъпни и ниски цени.

При подрастващите с ортодонтското лечение се направлява челюстният растеж, като се създава правилна захапка и красиво лице. По отношение на здравния ефект, подредените зъби улесняват хигиената и превантират образуването на кариеси и парадонтални проблеми. Правилната захапка предпазва челюстните стави от травмиране, предпазва от бъдещи смущения в дъвченето, гълтането и говора.

Заповядайте при нас! Обадете ни се още сега на +359 879921078 или ни пишете на bg.ortodont@gmail.com, за да ви предоставим повече информация за записване!